Seyrek Ortaokulu

Telefon : 0 232 844 70 51
WEB https://seyrekortaokulu.meb.k12.tr
Adres : İNÖNÜ MAH. SEYREK İZMİR CAD. NO: 20 MENEMEN / İZMİR
VİZYON : Bilime önem veren, dürüst, ahlaklı, çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek istiyoruz.
MİSYON : Biz Seyrek Ortaokulu olarak; Atatürkçü düşünce çizgisinde, yaratıcı ve özgürce düşünen, öğrenmeyi öğrenen; öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, rekabetçi, ekip çalışmasına inanan ulusal ve evrensel değerlere bağlı her alanda başarıyı hedefleyen sürekli gelişmeye inanan öğrencilerimizi, geleceğe hazırlamak; çalışmalarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2024
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım İzban Ulukent durağından 750-757 ve 850 numaralı eshot otobüsleriyle sağlanmaktadır. Ayrıca Menemen Belediyesine ait otobüsler de Menemen ve Bostanlı´ya ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri : Seyrek Beldesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İzmir İl merkezine 55km, Menemen İlçe merkezine 15km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :